Американската скиорка Линдзи Вон изглежда е хвърлила око на най-добрия ни тенисист или поне със сигурност знаем, че го следи в социалните мрежи. Григор Димитров сподели снимка пред хотела, в който отседна за турнира "Ролан Гарос" в Париж. Снимката очевидно е привлякла вниманието на 34-годишната спортистка, която остави коментар. Най-впечатляващото за Линдзи се оказа обаче чантата на Григор, защото искала да вземе такава за своя приятел, хокеистът Пи Кей Сабан.

Снимка: Instagram

Григор Димитров услужливо сподели каква марка е чантата и обеща да ѝ подари една. Въпросната чанта е дело на японския дизайнер Юта Хосокава, известен с ръчно изработените си дрехи и аксесоари.

Снимка: Instagram

Това не е първият път, в който американската спортистка подкрепя Григор публично. Тя присъства на неговите мачове на турнира "Ролан Гарос", където за съжаление той отпадна от Стан Вавринка още на третия мач. Линдзи обаче не скри пристрастието си за българския тенисист и го подкрепи в Туитър.

Двамата спортисти са приятели от доста време и през март си организираха „състезание“ по улиците на Монако, в което той караше Ламборгини, а опонентката му беше с велосипед.

В началото на тази година скиорката спечели бронза на Световното първенство по ски алпийки дисциплини и реши да сложи край на спортната си кариера.