Ново изображение, което Граймс сподели в Инстаграм профила си, предизвика разгорещен дебат сред феновете на алтернативната певица - очаква ли Клер Буше (както е истинското й име) още едно дете?

33-годишната изпълнителка публикува анимирана своя снимка – с наедряло коремче, което накара множество нейни последователи да смятат, че изпълнителката очаква ново бебе.

"Кралицата е бременна", написа фен на певицата към кадъра, като коментарът му получи стотици харесвания.

Снимката напомня за бременността на Граймс с първото й дете - X Æ A-Xii, което тя има от бившия си партньор Илон Мъск.

Граймс не е отговорила на нито едно от въпросите към нея в социалната мрежа, а представителите на певицата не са отговорили на запитването на Page Six дали наистина очаква бебе.

Граймс и 50-годишният Мъск посрещнаха появата на бял свят на момченцето си през май 2020 г., след като излизаха в продължение на две години.

През септември 2021 г. основателят на SpaceX ексклузивно потвърди пред Page Six, че двамата са се разделили.

"Ние сме полуразделени, но все пак се обичаме - виждаме се често и сме в страхотни отношения. Най-вече работата ми в SpaceX и Tesla изисква от мен да бъда предимно в Тексас или да пътувам в чужбина, а нейната е предимно в Лос Анджелис", коментира тогава Мъск.

Въпреки че Граймс и Мъск вече не са двойка, това не попречи на феновете да се запитат дали технологичният магнат не е баща и на "новото" бебе на Граймс.

Има много голяма вероятност снимката с наедрялото коремче на Граймс да е по-скоро свързана с музикален проект на певицата, отколкото с нейната бременност, тъй като към изображението тя е тагнала графичния дизайнер и фотограф ChenMan.