Поздравленията за Граймс и Илон Мъск, които очакват първото си дете! Клеър Буше, както е истинското име на алтернативната певица, сподели новината в Инстаграм профила си, като публикува своя гола снимка с фотомонтаж на ембрион върху наедрялото й коремче.

Снимка: Getty Images

Освен това Граймс потвърди бременността в коментарите към публикацията в отговор на фен, който аплодира решението й да публикува голата снимка. Първоначалната снимка е била цензурирана от Инстаграм, като впоследствие певицата е качила по-приемлива версия за социалната мрежа.

Сега на кадъра зърната на Граймс са покрити с плитките на косата й, докато вероятно цензурираната снима е била по-фриволна...

"Повечето от моите приятели ми казаха да не публикувам снимките, така че върху мен това по-скоро имаше ефекта на обратната психология", споделя певицата.

Граймс и Илон Мъск започнаха да се срещат в началото на 2018 г., след като милиардерът, който е основател на компаниите SpaceX, Tesla, OpenAI, Neuralink, The Boring Company и Hyperloop, се впечатли от шега за Космоса на канадската певица в Туитър.

Мъск се запознава с първата си съпруга – канадската писателка Джъстин Уилсън, докато двамата са студенти в Queen's University в Онтарио. Двойката се жени през 2000 г., но се разделя през 2008 г. Двамата губят първородният си син - Невада Александър Мъск, вследствие на синдром на внезапна детска смърт едва на 10 седмици. По-късно двамата стават родители на пет сина чрез инвитро оплождане – първо близнаци през 2004 г., последвани от тризнаци през 2006 г. Двамата споделят попечителството и над петимата си синове.

През 2008 г. Мъск започва да се среща с английската актриса Талула Райли, като двамата се женят през 2010 г. През януари 2012 г. Мъск обявява, че прекратява 4-годишната си връзка с Райли, но през юли 2013 г. двамата се женят повторно. През декември 2014 г. Мъск подава за втори път документи за развод с Райли, като впоследствие оттегля решението си. През март 2016 г. обаче производството в съда отново е в ход, след като този път Райли подава молба за развод с Мъск.

Мъск започва да се среща с американската актриса Амбър Хърд през 2016 г., но двамата се разделят след 1-годишна връзка. Така на 7 май 2018 г. Мъск и канадската певица Граймс обявяват, че са започнали връзката си.

През следващия месец трябва да излезе дългоочакваният нов албум на Граймс, който се казва "Miss_Antropocence". Предвид неприязънтта към турнета и бременността й, вероятно няма скоро да я видим на живо на сцената, така че ще се задоволим да я слушаме в стрийминг платформите.

А докато сме на вълна предстоящи албуми през 2020-а, защо не видите тези?