Свикнали сме да гледаме в социалните мрежи "перфектните" снимки на другите, които често са толкова ретуширани, че трудно ще ги разпознаем, ако ги видим без "филтър" на улицата.

Нереалистичните снимки вече са норма в интернет, откъсвайки хората от реалистичната представа за себе си, но не такъв е случаят на Стефани и Арин - млада двойка от американския щат Тексас, които нямат моделски тела, но познават Брия Тери от "Wolf & Rose Photography", заснела трогателна фотосесия на годениците.

Фотографката споделя напълно обичайно снимките във Фейсбук страницата на студиото, но кадрите се превръщат за нула време в абсолютен хит, като всеки привлича хиляди харесвани и коментари.

Красотата, откровеността и интимността на снимките е това, което печели сърцата на потребителите в социалната мрежа. Любовта и привличането между двамата е толкова силно, че няма по-добър коментар от думите "една снимка казва повече от хиляда думи".

"Връзката, която споделят, е наистина вдъхновяваща дори за мен. Винаги съм искала като фотограф да показвам на хората красотата, която притежават, и този път чувствам, че го постигнах. Аз силно вярвам в любовта. Тялото, расата, религията и сексуалността са неща, които понякога ни разделят, но в крайна сметка всички просто искаме да бъдем обичани. Мисля, че затова тези снимки станаха толкова популярни - можете да видите любовта, която двамата споделят", споделя Тери за "Healthline".

"Това ме направи толкова щастлива и ми дава надежда като жена с наднормено тегло, че не всички мъже се интересуват от размера на тялото", изпраща позитивно послание към останалите пищни жени Стефани, която не само счупи интернет с неочакваната фотосесия, но и обществените стереотипи.

"Спомням си как се гледах в огледалото като по-малка  и се чудех защо коремът ми не изглежда по начин, какъвто се очаква да бъде", споделя Стефани пред HuffingtonPost. А фотосесията й дава възможност да изрази за пореден път, че не се срамува, че има наднормено тегло и не изглежда според идеалите за красота на модните списания.

Двойката планира да се ожени през 2019-а, като Брия отново ще заснеме емоциите от големия ден между тях.