Интимният живот на Фил Колинс определено някой ден трябва да се превърне във филм. Изглежда британският музикант се е разделил с приятелката си, която всъщност е бившата му съпруга, след като е разбрал, че тя се е омъжила тайно.

Снимка: Getty Images

Колинс за пръв път среща Ориан Севей през 1994 г., когато тя е на 21 години, а той на 43. Младата жена работи като преводачка на Колинс по време на турнето му в Швейцария. Двамата се женят през 1999 г. и им се раждат две деца – синовете Никълъс и Матю.

Няколко години по-късно се разделят и през 2008 г. разводът им е финализиран, като Фил Колинс ѝ плаща близо 47 милиона долара обезщетение – най-голямото, изплащано някога във Великобритания.

Поради здравословните проблеми на Фил Колинс и усложнения при операция на Ориан, двамата понякога се придвижват с помощни средства
Снимка: Getty Images

Отношенията между двамата обаче не свършват с това. През 2016 г. Ориан Севей се развежда и с втория си съпруг, след което с Фил Колинс се събират отново. „Не искахме да е нещо, около което да се вдига много шум“, сподели Фил Колинс тогава. „Когато имаш деца, разводът може да се случи по два начина – гадния начин или цивилизования начин. Ние избрахме второто и с времето открихме, че си липсваме.“

Изглежда обаче и втория епизод от връзката им ще завърши драматично и този път ще е окончателен финал. Според източници на сайта TMZ, Ориан се е омъжила зад гърба на бившия си съпруг.

Изглежда, че през август 46-годишната жена е заминала на „бизнес пътуване“, поне доколкото е било известно на музиканта Фил Колинс. В Лос Анджелис обаче е сключила брак с бизнесмена Томас Бейтс.

Фил Колинс с дъщеря си от предишен брак, актрисата Лили Колинс
Снимка: Getty Images

Решен да прекрати връзката им, Фил Колинс е дал на бившата си съпруга ултиматум да напусне къщата му във Флорида, но Ориан е отказала. По всичко изглежда, че се задава нова съдебна битка между бившите съпрузи.

Фил Колинс отказва да коментира темата пред медиите, но пред списание „Vanity Fair“ адвокатът на Ориан Севей заяви, че ще се разберат с Колинс в съдебната зала, а не чрез медиите.

Богатството на Фил Колинс, който е един от най-популярните британски музиканти, се оценява на близо 300 милиона долара.