„Тъжни новини относно Българската ЛГБТ общност и нейните Админи! Преди около година аз и моят приятел Тихомир (тогава Мелиса) имахме страхотни взаимоотношения с ЛГБТИ активистите и с много хора, съпортващи ЛГБТ! Редовно бяхме канени на събития и инициативи за общността! Всяка седмица по няколко пъти ходихме на срещи с активистки и приятелки от общността! Редовно бяхме канени на събития в Общностния център "РейнбоуХъб"! Беше много мило и любезно отношението от страна на активистите!
Дори на едно от събитията едва не загубих живота си, или най-малко да погубят здравето ми за цял живот! ( Става дума за нападението в "РейнбоуХъб" на 30.10.2021 от националисти, начело с Боян Расате )
И накрая какво?...
Вместо да сме по-близки приятели...
Вместо да сме по-сплотени...
Вместо да се виждаме по-често...
Вместо да имаме по-близки отношения...
И така нататък!!!
Всички "приятелки" от ЛГБТИ изведнъж ме изоставиха! Започнаха да се държат лошо и пренебрежително с мен и Тихомир!
Започнаха да казват, че ние сме срам за общността!
Винаги, когато пожелая да изляза или да отида да се видя с някоя приятелка от общността - те винаги си намират оправдания и не искат да се срещат с мен!
И не ми отговарят в месинджъра, блокират ме и така нататък...
И също така и от любимият ми Бар "Есенс" ме изгониха!!! ( Защо не изгонят тези, където правят секс в бара???)
Просто кратко и ясно искам да кажа, че съм крайно разочарована от Българското ЛГБТ движение, както и от така наречените уж Лесбийски организации, които ме мразят и ме отблъскват, без да съм им направила нищо лошо!!!
Не знам, с какво Емили и Тихомир заслужиха това отношение от ЛГБТ!???
Крайно съм обидена на ЛГБТИ в България!!!“ – написа Емили в своя Инстаграм профил.

Емили влезе в новините през лятото, когато много хора публикуваха в социалните мрежи видеа как тя кара тротинетка с над 100 км/ч по междуградски пътища, застрашавайки не само своя живот, но и на останалите участници в движението.

През август и септември тя претърпя инциденти след каране на тротинетка с висока скорост.

Преди седмица Емили Йорданова се оплака в Инстаграм, че е получила смъртни заплахи от мъж за това, че кара тротинетка на пътя.