Тя се казва Емили, но напоследък е по-известна като момичето, което лети със 120 км/ч с тротинетка по магистралата. Или накратко - „Камикадзето на пътя". 

Емили Йорданова, говори специално за bTV в ексклузивна среща. 

Оказва се, че превозното й средство е електрически скутер. Притежава го заедно със своя приятел Тихомир.

Кадрите, на които тя кара по магистралата със скорост 100-120 км в час взривиха мрежата и провокираха различни реакции.

Емили твърди, че винаги спазва правилата. Вижте повече във видеото. 

„Тази тротинетка, която ние имаме, струва 8000 лв., тежи 60 кг и развива 125 км в час, като пробегът ѝ е 160 км. С едно зареждане може да се отиде до Перник и да се връщаш без никакъв проблем", споделя тя.

И тя и приятелят й не виждат проблем в тази ситуация, но експертите са на различно мнение.

„Електрическите тротинетки трябва да се движат единствено и само по велоинфраструктурата. Те са изключително опасни, защото са незащитени и реалната опасност от нараняване, особено при по-висока скорост и неравност на пътя това би довело до много сериозно падане и нараняване", предупреждава Росен Рапчев, експерт от Държавната агенция пътна безопасност.

"Това е абсолютно безумие и граничи със самоубийство. Аз не мога да повярвам, че нормално разумно човешко същество може да излага самостоятелно на риск своя и живота на останалите“, допълва той.

Вижте повече във видеото. 

КОЯ Е ЕМИЛИ?

Емили е по-известна като транссексуалното момиче, защитаващо правата на ЛГБТ хората.

Нейният приятел е културистът и участник във "Фермата" Тихомир, който преди време се подложи на хормонална терапия, за да се превърне в жена.

Той смени и името си - на Мелиса. По-късно пак си смени пола и сега отново е Тихомир. 

В "Преди обед" Емили споделя, че е „транссексуална по натурален начин“. С други думи, тя е родена с пенис и първоначално е регистрирана като момче, но с течение на времето се развива като момиче.

А Емили е категорична, че ще продължи да кара по магистралите. Вижте повече във видеото.