Супермоделът и актриса Емили Ратайковски никога не се е притеснява да споделя открито мнението си и дори да отправя гръмки изявления.

Освен своята кариера на модел и актриса, Емрата също така е световен шампион по феминизъм и никога не се е страхувала да напомня това на останалите.

Докато обикновено сме свикнали да виждаме Емили Ратайковски полуразголена или в бляскави тоалети, този път Емрата публикува снимка, на която е на едва 14-годишна възраст - за да докаже, че тялото й е естествено, както и да повдигне важен въпрос за отношението към момичетата и сексуалността.

"Обичах да показвам на хората тази снимка, на която съм 14-годишна, за да докажа, че тялото ми е естествено. Сега ми е малко е тъжно, че то изобщо съществува. Бях само дете на тази снимка и ми се искаше светът да поощрява моето 14-годишно "аз" да бъде нещо повече от тялото ми", споделя Емили Ратайковски в Инстаграм.

"За щастие открих частите от мен, които са много по-важни от "сексуалността", но ако сте 14-годишно момиче, което чете това сега, не се притеснявайте за нищо от това засега. Четете много книги и знайте, че това, което виждате в Инстгарам, е само много малка част от едни завършени и прекрасно сложни човешки същества", пише още Емрата към снимката в социалната мрежа, която е харесана от над 1,8 млн. потребители.