Джули е щастливо омъжена за DJ MARTEN, с когото имат малката Франки. Влюбена в маркетинг & реклама работата си зад няколко бранда за бижута, Лепоева обича есента, дъжда, шофирането и безцелните разходки, като се старае да не изпуска "малките" неща в живота, защото те придават най-много смисъл.

Какво ново около теб напоследък?

Работа, работа и пак работа. PANDORA се превърна в една от най-разпознаваемите и предпочитани марки за бижута, което ме прави изключително щастлива и удовлетворена. Същото се очертава и за THOMAS SABO, който е отскоро на българския пазар, но вече се радва на завиден успех сред широк кръг от клиенти.

Най-странното нещо, с което не се разделяш?

Хм... може би е ветрило, винаги имам в себе си. Помага при задушни горещини и кратки, но не толкова сладки паник атаки. (смее се) 

Личното ти удоволствие от LadyZone?

Имала съм възможността да работя с вас и съм ваш читател, като съм била удовлетворена и от двете позиции. Харесвам избора на съдържанието – приятно, елегантно поднесено, разнообразно, далеч от безсмислени "жълтини". Последната ви визия е страхотна и много ви отива. (усмихва се)

Статията, която обичаш най-много в LadyZone?     

Една от най-красивите напоследък беше тази за "Най-добрите травъл снимки на 2016-а", а и много се забавлявах на "Жените с най-тъпи хобита" във Великобритания.

Впечатленията ти от LadyZone през годините?

Доста се развихте, все пак шест години не са малко. Изчистихте визията и канализирахте концепцията. Достигнахте до много дами и станахте един от най-предпочитаните и известни дамски портали.

Какво би променила в сайта?

Не мисля, че има какво да променя, справяте се страхотно с работата си.

Какво искаш да намираш по-често в него?

Може би авторски видео материали.

Твоето пожелание за 6-ия рождения ден на LadyZone?

Бъдете цветни, различни и смели - също като читателките ви!

Нарисувай ни празнична картичка!

Ако го направя, после ще трябва да ви пиша обяснения кое какво е, затова по-добре да не ви губя времето. Весел празник!