Дори на 56 години Джони Деп остава един от най-желаните мъже на планетата, но явно не достатъчно, за да задържи младата си приятелка Полина Глен. Според източници на вестник „Дейли Мейл“, 24-годишната руска танцьорка е решила да прекрати връзката си със звездата от „Карибски пирати“.

Новината за връзката между холивудския актьор и танцьорката дойде по-рано тази година и младото момиче моментално стана център на вниманието. Изглежда точно този интерес е изплашил Полина и тя е избрала да прекрати отношенията си с Джони Деп, за да води по-спокоен живот.

Снимка: profimedia.bg

Доколкото знаем, младата Полина Глен е помогнала на Джони Деп да се възстанови след трудния развод с актрисата Амбър Хърд и продължаващата до днес съдебна битка. Вероятно помните, че Хърд обвини бившия си съпруг, че я е тормозил психологически и физически. След развода Хърд получи от Деп 7 милиона долара, но стана ясно, че по време на делото е излъгала за нараняванията си. По тази причина Джони Деп също заведе дело срещу Хърд за 50 милиона долара. Предстои да разберем какъв ще е изходът от делото на Деп срещу Хърд.

Холивуд и любителите на киното бяха, а и все още са, разделени в отношенията си към Джони Деп. Когато през 2016 г. стана ясно, че той ще играе ролята на Гелърт Гринделвалд в предисторията на „Хари Потър“, хиляди фенове се обявиха срещу избора му и се заканиха, че няма да гледат филма. Наложи се авторката на книгите за момчето магьосник да се обърне към почитателите си и да заяви вярата си в невинността на Деп.