През април беше официално потвърдено, че супермоделът Джиджи Хадид е бременна за пръв път. Баща на бъдещото ѝ дете е музикантът от “One Direction” Зейн Малик. През следващите месеци американският модел не сподели почти нищо за бременността си и много фенове отбелязаха в социалните мрежи, че на снимките тя не изглежда бременна. Появиха се какви ли не слухове и спекулации.

Снимка: Getty Images

Тази седмица, във видео на живо, Джиджи за пръв път показа на феновете си, че наистина е бременна и ѝ личи. Тя отбеляза, че на снимките, които почитателите ѝ са виждали, не се забелязва толкова, защото са снимани отпред, затова се обърна странично, за да демонстрира:

Във видеото тя казва, че не бърза да споделя подробности за бременността си. Сега моментът не е подходящ заради пандемията от COVID-19 и и протестите на чернокожите в САЩ. Според нея платформите на звездите трябва да бъдат използвани по-малко за лични цели и повече, за да се подкрепят големи каузи.

Снимка: Getty Images

Всъщност моделът не е имал намерение да съобщава за бременността си толкова рано. Джиджи е смятала да запази тайната поне още няколко месеца, но през април наблюдателни фенове забелязаха издайнически знаци на някои от снимките ѝ в Инстаграм и се досетиха:

Джиджи потвърди новината, но каза, че би предпочела тя сама да беше избрала кога това да стане публично известно.