2013 година със сигурност ще остане значима и изпълнена със силни емоции в спомените на Джесика Симпсън. Очаква се само след няколко дни реалити звездата да роди второто си дете, а вчера заяви пред репортери, че с приятелят си Ерик Джонсън (бивш футболист) ще бързат да се оженят възможно най-скоро след раждането. Двойката отменя официализирането на любовта си вече два пъти заради бременностите на Джесика.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Певицата и бъдещият й съпруг имат дъщеря на име Максуел, която е само на 13 месеца. Очаква се второто им дете да бъде момченце. Всъщност Ерик предложи брак на Джесика още през 2010 година, така че 32-годишната майка вероятно отдавна е готова да бъде булка.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos


На 14 април, когато се състоя бебешкото парти в чест на новия член на семейството, менторката от хитовото модно шоу Fashion star каза: „Няколко месеца след като родя, със сигурност трябва да има сватба. Не се знае кога ще забременея със следващото!”

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

И за двамата това ще бъде втори брак. Русокоската имаше 6-годишна връзка с актьора и музикант Ник Лашей. Въпреки че в последните 3 от тях те живееха заедно, всичко приключи през 2005 г.

След като Джесика стана една от говорителките на мащабната и доста популярна компания - Weight Watchers („Контрол над теглото”), е решила за разлика от първата си бременност, когато си е позволявала всичко, сега да спазва по-здравословен режим.

Основната философия на програмите Weight Watchers е да научат участниците как да формират полезни навици на разумно хранене и да се движат повече. На принципа на солидарните групи, такива програми вече се провеждат в САЩ, Англия и Австралия.

Като лице на тази компания Джесика полага много усилия, за да бъде достоен пример за подражание. Освен това тя споделя, че се е поучила от грешките си по време на първата си бременност, тъй като й е било изключително трудно да си възвърне формата след раждането. Този път тя редовно посещава фитнеса, за да улесни работата си след това.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos