Дженифър Кулидж, известна с ролята си на майката на Стифлър в „Американски пай“, сподели пред "Варайъти" за популярността на филма. По-специално, актрисата призна, че ролята в популярната младежка комедия й е осигурила бурен интимен живот.

„Сексуалният ми живот беше много интензивен след „Американски пай”. Тази лента ми донесе много бонуси - например 200 души, с които никога нямаше да си легна, ако не беше този филм”, казва актрисата.

Във филма Кулидж играе майката на един от главните герои, която съблазнява приятеля на сина си. След излизането на тази лента терминът MILF (Mother I'd Like To F*ck) стана широко популярен, пише още БГНЕС.

По време на снимките на "Американски пай" Дженифър Кулидж беше на 38 години и имаше слаба филмография. Ролята на фаталната съблазнителка мигновено я направи известна и й осигури място в световната поп култура, а образът на „майката на Стифлър” стана емблематичен.

Сега Дженифър участва в мюзикъла "Legaly Blonde" в Лондон. Тя играе героя си Полет от едноименната комедия, написана през 2001 г. Запитана за снимките на Legally Blonde 3, актрисата казва, че е „много развълнувана, но все още не е видяла сценария“.

Освен това Кулидж е заета на снимачната площадка с втория сезон на сериала "Бял лотос", който ще излезе през октомври. За приликата с героинята си Таня актрисата казва: „Мъжете винаги са ми били слабост и като много жени често си губя времето по тях. Прекарах голяма част от живота си в преследване на недостъпни мъже и това не доведе до нищо”.

За личния живот на Кулидж се знае много малко. В предишни интервюта тя спомена, че дълго време след премиерата на "Американски пай" е имала афери само с по-млади мъже. Според пресата в началото на новия век актрисата се срещна с комика Крис Катан, който беше почти 10 години по-млад от нея. Дори имаше слухове за сватба.

Сега някои статии за Дженифър казват, че тя е омъжена за мъж на име Том Махони. Други предполагат, че актрисата не е омъжена. Самата тя напоследък само споделя, че е щастлива в личния си живот, но не назова партньора си.