Звездите от „Приятели“ Дженифър Анистън и Лиса Кудроу участваха в онлайн интервю за изданието Variety, в което си припомниха как са се видели за първи път на репетиция за прочутия сериал и кой как е бил облечен.

Снимка: Variety

По време на интервюто Дженифър Анистън жестикулираше и публиката на няколко пъти видя татуировката на лявата й китка – „11 11“.

51-годишната звезда вече е споделяла, че татусът на крака й „Norman“, направен през 2011 г., е в памет на кучето й, порода уелско корги, което почина в началото на същата година.

Дженифър Анистън в Холивуд, януари 2015 г.
Снимка: Getty Images

Актрисата обаче не разкрива значението на знака „11 11“, забелязан за първи път от фотографите в края на 2018 г. Предполага се, че може да е свързан с рождената й дата 11 февруари, като две от единиците препращат към римското число II, но това са само догадки.

За нас остава удовлетворението, че вече знаем как са се запознали Дженифър Анистън и Лиса Кудроу – на масата за четене на сценария на първия епизод на сериала.

„Знам, че помниш всеки с какво е бил облечен“ – сподели 56-годишната Лиса Кудроу, а Дженифър веднага отвърна „Да, ти беше с бяла хипарска ленена риза, точно в стила на героинята ти Фийби“.

„Да, опитвах се да навляза в персонажа“ – призна Лиса Кудроу.

Всички почитатели на легендарния сериал очакват специалния епизод, който HBO Max подготвя. Той няма да е със сценарий, а актьорите ще си припомнят любопитни случки от миналото. Снимките на епизода бяха отложени заради пандемията, тъй като екипът иска да заснеме материала с публика в студиото, така както са направени всички 236 серии.

 

Имате ли татуировка?