Дженифър Анистън е смятана за една от най-красивите жени в Холивуд, като актрисата скоро ще навърши 54 години.

Звездата от "Приятели" се е появявала и във филмите "Всемогъщият Брус", "Марли и аз" и други. Въпреки че е известна с актьорската си игра, тя е добре известна с отличния си хранителен режим и здравословен начин на живот.

 

Анистън започва деня със стриктна сутрешна тренировка, съобщават медиите, като добавят, че тя непрекъснато усъвършенства здравословната си и уелнес рутина.

 

Дженифър се фокусира върху красотата, храненето, упражненията и психичното здраве, като всички те започват в 3:00 сутринта, според Women's Health. Когато се събуди сутрин, тя започва деня си без мобилен телефон.

 

„Не поглеждам телефона си поне през първия час след като се събудя. Психическата разлика, която прави това, че не гледаш телефона, се отразява на целия ден“, каза Анистън.

 

Веднага след като стане, тя пие кафе и започва да медитира, да си води дневник и да прави упражнения, преди да се заеме с дейностите през деня.

 

Анистън подчерта няколко пъти, че рутинните упражнения са се превърнали във важна основа в нейния живот.

 

Някои таблоиди твърдят, че Дженифър тренира по 7 дни в седмицата, което изглежда прекалено. Дори звездите се нуждаят от дни за почивка. Сесиите продължават до час и половина и са с различна интензивност, пише още БГНЕС.

Вижте повече за Дженифър Анистън в следващото видео: