Когато бившата половинка на Брад Пит прочела за смелото решение на настоящата любима на актьора да си направи двойна мастектомия, тя се разплакала. Източник на списание National Enquirer споделя:

„Тя наистина се впечатли колко смела е Анджелина. Да премине през толкова сериозно нещо в името на цялото си семейство, накарало Дженифър да разбере, че Анджелина наистина обича Брад и техните шест деца.”

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Явно Джен иска да зарови томахавката, след като през 2005 година Брад я заряза именно заради Джоли. Източникът споделя още, че актрисата от „Приятели” била силно разстроена от решението на годеницата на Брад Пит да премахне и двете си гърди в името на обичта към семейството и любимия.

„Джен беше наранена, когато Брад я напусна и болката продължи години, но тя вече преживя тяхната раздяла и иска да се сближи с Анджелина.”

Причината Дженифър Анистън да приема нещата толкова дълбоко и лично, се крие още и в дългогодишната й подкрепа на кампаниите за осведоменост на рака на гърдата. Актрисата има и близки приятелки, които са преживели битката с рака на гърдата – певицата Черил Коул и Кристина Апългейт.

Междувременно интервенцията, за която Анджелина призна наскоро, сближила още повече нея и Брад, както и техните деца.

Аджелина с част от децата, Снимка: JLP

Актрисата получи голяма обществена подкрепа и възхищение за решението си да се подложи на мастектомия при положение, че е напълно здрава.