Джейми Фокс продължава да се лекува след сериозния си здравословен проблем в Атланта миналия месец, но сега е в нов град - в лечебно заведение, обявено за най-добрия център за физиотерапия и рехабилитация в страната, съобщи TMZ.

Семейството на Джейми, включително дъщерите му Корин и Анелиз, както и майката на Анелиз, Кристин Гранис, бяха в Чикаго и в събота, и в неделя, за да прекарат време с Фокс по време на продължаващите грижи.

Макар че все още да не е ясно какво точно се е случило с Джейми и защо е там, е ясно, че заведението е специализирано във възстановяването след инсулт, рехабилитацията след мозъчни травми, рехабилитацията след травми на гръбначния мозък и рехабилитацията след рак.

Близките на Джейми изглеждаха в добро настроение през уикенда и има признаци, че той е бодър и активен.

Припомняме, че в края на миналата седмица Корин съобщи, че баща ѝ е излязъл от болницата от "седмица" и се "възстановява".

Макар да е ясно, че той все още се лекува, рехабилитационният център очевидно е обнадеждаващ за цялостния напредък на Джейми. Заведението предлага адаптивна спортна и фитнес програма, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Вижте повече за Джейми Фокс в следващото видео: