След три неуспешни брака знойната латина Дженифър Лопес изглежда щастлива с гаджето си – един от нейните танцьори - Каспър Смарт. Както винаги, двамата прекарват много време заедно, защото освен, че споделят едно легло, имат и съвместни професионални проекти, като световното турне на дивата Dance Again 2012, което премина и през България, а един от последните е новият клип на Джей Ло Live It Up.

Хореографията е дело на гаджето й, който се е заел да направи видеото секси закачливо за лятото.

Каспър и Дженифър се срещат от 2011 година, когато певицата се разведе с най-дългия си брачен партньор до момента, с когото бяха заедно цели 7 години и имат близнаци, които в момента са на пет години – Марк Антъни. Резонният въпрос, който си задават всички е, дали двамата ще озаконят връзката си...

„Вероятно ще се омъжа още веднъж. Харесва ми да съм омъжена. Харесва ми идеята за брака. Никое момиче не се отказва от приказката напълно.”

Това заяви латинодивата в интервю за предаването Entertainment Tonight, което се излъчва по американската телевизия CBS.

Джей Ло не спомена нищо за предполагаема дата, но описа връзката си с Каспър като „сладка, мила и здравословна”. Каза още, че да се срещаш с по-млад мъж е стигма. Описа себе си като човек, който не се съобразва с правилата и затова и не се поставя в тях.