Джъстин Бийбър е поредната световноизвестна звезди, които ще пее за сина на най-богатия човек в Индия и бъдещата му съпруга. Изпълнителят специално е долетял, за да изнесе личен концерт на Анант Амбани и Радхика Мърчант в Мумбай.

Финансовите възможности на бъдещите младоженци им осигуриха радостта за тях да пеят хора, които не всички виждат дори на концерт. 

ТРИ ДНИ ЯЛИ ПИЛИ И СЕ ВЕСЕЛИЛИ

Първото предсватбено тържество на двойката включваше Риана. През май семейството заведе гостите на тридневен предсватбен круиз от Италия до Франция. Съобщава се, че круизното преживяване Е включвало DJ сет от David Guetta и Кейти Пери.

Анант Амбани е син на най-богатия човек в Азия - Мукеш Амбани. Същинската сватбена церемония ще бъде на 12 юли. Предсватбените тържества обаче са много пищни и тридневното такова се състоя още през март. Основната сватбена церемония ще бъде последвана от грандиозен прием на 14 юли.

Със затаен дъх хора по цял свят следят кой още ще пее на сватбата на Амбани. Слуховете, които се въртят в интернет, предполагат, че това може да е Адел

Сватбата на най-малкия син на Мукеш Амбани е една от най-екстравагантните индийски сватби. Той засенчва дори сватбата на дъщеря му, която включваше грабващо заглавията изпълнение на Бионсе. Амбани е председател на Reliance Industries - най-голямата индийска компания по пазарна капитализация - и десетият най-богат човек в света според списъка на милиардерите на Forbes, чието състояние надхвърля 116 милиарда долара.

Преди сватбата се организира т. нар. Нощ на музика и танци. Това е събитие не само с много танци и музика, но и възможност да бъдат видени изкллючителните тоалети на гостите - едни от най-бляскавите звезди на Индия, носещи рокли от най-добрите модни дизайнери в страната.

Разходите за всички изпълнители досега не са известни. Според БиБиСи Риана е получила 7 млн. долара за изпълнението си, а цифрата, предложена за Джъстин Бийбър, е 10 млн. долара.

КОИ СА БУЛКАТА И МЛАДОЖЕНЕЦЪТ?

Анант Амбани има бакалавърска степен от университета "Браун". Той работи в областта на възобновяемата и зелена енергия на за конгломерата Reliance Industries. Той също така управлява спасителен център за животни с площ 1200 хектара, наречен Вантара. Точно там гостите през март прекараха дни в празнуване на екстравагантното предсватбено тържество.

Снимка: Getty Images

29-годишната Радхика е дъщеря на фармацевтичния магнат Вирен Мърчант и маркетинг директор на неговата компания Encore Healthcare, според Vogue. През списанието тя споделя, че с нейния бъдещ съпруг са се запознали чрез общи приятели през 2017 година.

"Тази първа среща просто предизвика нещо специално между нас и не след дълго започнахме да се срещаме", каза тя.

КОГА Е СВАТБАТА И КАКВО СЕ ОЧАКВА?