Традиционен индийски тоалет носи в последните снимки на "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър. Дълга пола в подчертано червено, къс топ, който разкрива част от корема и руса плитка с много цветя - тази визия на актрисата просто взриви мрежата. 

Ето какво знаем за аутфита.

Falguni shane peacock е бранд от Индия. Характерни за тях са романтичните визии с традиционни индийски етно мотиви. 

Избраният тоалет е от колекцията "Mon Amour Jag Niwas". 

Сара Джесика Паркър е облечена в изящно ръчно изработена многоцветна лехенга (ланга). Нарича се още гагра, чания, павадай или лача. Това е вид пола с дължина до глезена, характерна за Индия. За украсата на лехенга се използват различни модели и стилове традиционна бродерия. Бродерията Gota patti често се използва за фестивали и сватби.

Полата на Сара е декорирана със сложна бродерия от копринени нишки и украсена с пайети, кристали и мъниста. Лехенгата е съчетана с ръчно изработена блуза с дълги ръкави и изрязан корсет. 

Другият любим аксесоар на Кари - обувките, също присъства в тоалета. Сандали с висока платформа и ток, които цветове се съчетават с основния тон на тоалета. 

Снимка: Getty Images

И не на последно място - косата

Тук се забелязват мотиви от мексиканската култура, и по-точно едрите цветя, с които е известна Фрида Кало. 

Сара Джесика Паркър е с леко спускаща се руса плитка от дясната страна, а лявата е завита на руло. И в двете са вплетени ярки цветя. 

Снимка: Getty Images