През последната година легендарният холивудски актьор Джак Никълсън води изолиран живот на фона на слуховете за деменция и други здравословни проблеми.

Източник, близък до звездата от филма "От другата страна", споделя пред RadarOnline: "Неговият дом е неговият замък".

За последен път актьорът от "Батман" беше забелязан на публично място през октомври 2021 г., когато посети мач на "Лос Анджелис Лейкърс" заедно със сина си Рей.

Източникът каза още пред изданието, че актьорът "все още поддържа връзка с някои роднини, но дните му за общуване отдавна са отминали".

Снимка: Getty Images

Източникът споменава още, че отшелническият начин на живот на Джак и липсата на комуникация с външния свят карат семейството му да се притеснява, че може да го сполети "същата съдба като тази на приятеля му Марлон Брандо", пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

"Брандо умря като отшелник, след като водеше толкова колоритен живот, и приятелите на Джак го сравняват с него", заяви вътрешният източник.

Източникът също така посочва, че Джак, който някога обичал да ходи на партита и да общува, сега прекарва по-голямата част от времето си "в гледане на телевизия, класически филми, спорт и похапване".

Снимка: Getty Images

"Сякаш той вече не иска да се сблъсква с реалността и това е просто тъжно", добави източникът. 

Вижте повече за Джак Никълсън в следващото видео: