Супермоделът и един от ангелите на Victoria’s Secret Шанел Иман е в очакване на второто си дете. Хубавите новини бяха съобщени от 28-годишната красавица в Инстаграм и придружени със семейна снимка, от която се вижда коремчето й, както и съпругът й Стърлинг Шепърд и първото им дете – момиченце на име Кали.

„Развълнувана съм да ви съобщя, че скоро семейството ни ще стане четиричленно.“

Иман и 26-годишният Стърлинг, който е професионален играч на американски футбол, съвсем скоро отпразнуваха рождения ден на дъщеря си, която навърши една годинка.

В интервю за списание People в края на миналата година манекенката споделя, че двамата със съпруга й искат голямо семейство, но тя самата желае да изчака още малко преди стъпката второ бебе.

„Стърлинг може би иска това да се случи по-скоро, но аз не мога. Искам да изчакам поне година. Искам да отделя време на Кали и да й се насладя.“

Още една красавица очаква бебе съвсем скоро и това е певицата Каси. 33-годишната изпълнителка и приятелят й Алекс Файн ще стават родители за първи път. За своя рожден ден Каси направи подарък на всичките си фенове в Инстаграм, като публикува фотоси от красива фотосесия на плажа, на която се вижда бременния й корем.

Това са първите снимки на бременната Каси, след като през юни певицата оповести новината за очакваното бебе, като съобщи и пола му – момиченце.

Предишната връзка, която Каси прекрати миналата година, е с 49-годишния рапър Пи Диди, с когото бяха заедно цели 11 години. Почти година след края й стана ясно, че певицата се е сгодила за Алекс Файн, който се занимава с яздене на бикове.