Доведената дъщеря на американския вицепрезидент Камала Харис се превърна в сензация, след като направи дебюта си като модел. 21-годишната Ела Емхоф подписа договор с модната агенция „IMG Models“ само седмица, след като майка ѝ стана първата жена вицепрезидент в историята на САЩ.

Снимка: Getty Images

Тази седмица Ела се появи в първата си модна кампания и веднага си спечели одобрението на повечето хора с нестандартната си визия:

На снимките за списание „Вог“ Ела Емхоф има съвсем малко грим и е без специална прическа.

Биологичната ѝ майка сподели снимките и написа, че е „горда майка“.

Снимка: Getty Images

Ела е студентка по изящни изкуства и привлече вниманието към себе си на церемонията по встъпването в длъжност на президента Джо Байдън. Тогава президентът на „IMG Models“ изрази възхищението си от нестандартната ѝ красота пред вестник „Ню Йорк Таймс“: „Вече не става дума за форма, размер и пол. Ела изразява този момент във времето.“

Това признание за качествата ѝ изненада и самата нея. В интервю за същия вестник Ела Емхов каза: „Бях много изненадана, когато това се случи, защото когато бях по-малка, никога не съм си представяла че нещо такова може да се случи в живота ми. Като много други момичета, които имат проблеми със самоувереността, за мен е притеснително и страшно да вляза в този свят, в който цялото внимание е насочено към мен и тялото ми.“

Снимка: Getty Images

Тя обаче се радва, че има възможност да е част от голямата промяна, която се случва в модната индустрия и изгаря от нетърпение да покаже „шантавите“ татуировки, които има по тялото си.