Тази седмица почитателите на Кейти Пери пощуряха – много от тях решиха, че певицата най-сетне е споделила снимка на дъщерята, която преди няколко седмици роди от Орландо Блум. За тяхно разочарование, както стана ясно след това, снимката не е на малката Дейзи, а на самата Кейти от времето, когато е била бебе.

На снимката младата жена, която днес е една от най-популярните поп певици, е само на няколко месеца и е с баща си. От описанието на снимката става ясно, че изпълнението ѝ на Американските музикални награди е посветено на татко ѝ – проповедникът Кийт Хъдсън. Това обаче не е било достатъчно на феновете да разберат, че на снимката е самата Кейти.

Снимка: Getty Images

Още по-объркващо е, че Орландо Блум е коментирал под снимката „Това аз“ (It me), с което допълнително е заблудил почитателите на годеницата си. Някои смятат, че Блум може и да се е объркал, но дори да приемем, че малката Дейзи е абсолютно копие на майка си като бебе, то със сигурност Блум лесно може да види, че мъжът на снимката не е той.

Кейти Пери беше много щедра откъм снимки, когато беше бременна, но досега не ни е показала дори една на лицето на Дейзи. Единственото, което сме виждали от нея, е ръчичката ѝ.

Можем обаче да предполагаме, че Дейзи няма да е много по-различна от малката Кейти, тъй като преди време Орландо Блум сподели, че когато бебето се е родило, е приличало повече на него, но после е станало точно копие на майка си.