В интервю за списание „Уолстрийт джърнъл“ най-известната кънтри певица Доли Партън разкри, че много трудно бихте успели да я сварите без грим, дори да я събудите посред нощ. Партън не оставя нищо на случайността и всяка вечер си ляга с грим.

Снимка: Getty Images

Никога не знам дали през нощта няма да има земетресение или торнадо, или буря и ще трябва да изляза през нощта“, каза тя. „И никога не си свалям грима, когато се прибера вкъщи, защото горкият ми съпруг трябва да ме гледа.

Тя не за пръв път споменава това. През 2019 г. заяви същото и в интервю за "Ню Йорк Таймс".

Доли сподели, че преди да си легне пооправя грима си и го сваля чак на сутринта, преди да се гримира за новия ден.

Снимка: Getty Images

Толкова съм свикнала сама да се гримирам и да си правя прическата, че вече го правя много бързо“, похвали се тя и разкри, че става от сън около 3 часа сутринта.

Просто обичам малките часове. Лягам си много рано. Вярвам в поговорката, че „Рано в леглото, рано ставаш“. Но дори когато съм стояла до късно за концерти, пак мога да стана рано. Просто не се нуждая от много сън.

Певицата също така сподели, че домашните ѝ дрехи не са това, което повечето хора си представят. Дори когато си е вкъщи, Доли е облечена с елегантна рокля, като подбира такива, които са по-меки и удобни, за да има все пак някакъв комфорт.

Снимка: Getty Images

75-годишната Доли Партън често говори за външността си с доза хумор. Преди време тя се пошегува, че причината винаги да изглежда щастлива е… ботоксът. Тя никога не е криела разкрасителните процедури, през които е минавала, включително уголемяването на гърдите си и коригирането на носа и брадичката.