Брус Уилис излиза по задачи със съпругата си Ема Хеминг и изглежда спретнат и свеж.

Звездата от "Умирай трудно" е бил заснет с половинката си 3 месеца след като стана ясно, че е диагностициран с афазия. Изглежда обаче той няма да забави темпото скоро. 

67-годишния актьор е бил забелязан да излиза със съпругата си Ема Хеминг Уилис в Лос Анджелис. И двамата са били облечени в удобни, ежедневни дрехи, като Брус е носел светлосини панталони и лятна риза с копчета.

Двамата имат дъщери - Мейбъл (10 г.) и Евелин (8 г.).

Ема често споделя в Инстаграма си моменти от ежедневието на семейството заедно. Скоро тя публикува забавен видеоклип, показващ, че звездата от "Армагедон" изпълнява "Under the Boardwalk".

Тя написа и много позитивно послание към клипа:

"Не позволявай на страха да те спре. Защо? Защото страхът постоянно е спирал мен. Което е още една причина да съм влюбена в съпруга си - страхът никога не го е спирал. Колко ли увереност е необходима, за да пееш известна песен с "The Temptations"?"

Ема допълни, че Брус винаги е бил воден от страстта си и никога не е позволявал на скептиците да го спрат от каквото и да било.

Това също била една от причините да го уважава, да го обича и да му се възхищава.

Снимка: instagram.com/emmahemingwillis/

Наскоро Брус беше диагностициран с афазия, която може да засегне способносттмуmu да говори, пише и да разбира езика. Какво ще причини това на актьора?

Семейството му разкри новината в изявление в Инстаграм през март.

 

Дъщеря му Румър написа обръщение към неговите фенове.

„До невероятните почитатели на Брус – като семейство искаме да сподели мс вас, че любимият ни Брус има здравословни проблеми и наскоро беше диагностициран с афазия, което затруднява когнитивните му способности. Като резултат от това и след дълъг размисъл, Брус приключва с кариерата, която значи толкова много за него.“

Афазията е състояние, при което човек губи способността си да говори и да разбира чужда реч. Най-често причината е увреждане в езиковите центрове на мозъка.

Заради заболяването Брус губи способността си да запомня и възпроизвежда реплики. 

Снимка: Getty Images

Новината за края на кариерата на Брус Уилис идва след поредица от много неуспешни филми и номинации за антинаградата „Златна малинка“ в рамките на няколко години. Актьорът беше номиниран през 2019, 2020 и 2021 г., а през 2022 г. дори имаше цяла категория, посветена на него – „Най-лош филм на Брус Уилис“ с номинирани 8 кинопровала от 2021 г. с негово участие.