Нина Добрев е била еедин от специалните гости, поканени да гледат филм за най-строго пазените тайни на Диор. "Nose" е документална продукция на компанията, в която се разкриват мистериите на правенето на парфюми.

От престижната модна къща за първи път споделят какво точно се случва преди луксозните флакони с аромати да стигнат до магазините и дамските тоалетки. 

"Филмът много ми хареса. Бях впечатлена от работата на Франсоа Демаши (парфюмрист за Диор). Докато гледах филма, все едно и аз се върнах обратно в Грас сред храстите, отрупани с aromatni цветове", споделя актрисата. 

Франсоа Демаши е отраснал в така наречената „люлка на парфюмерията”, Грас, във френските Алпи. На тези места се отглеждат изключително много цветя за парфюми - лавандула, мимоза и др. 

Едни от любимите му парфюмни съставки са жасмин и роза. В интервю той споделя, че те са "перфектните символи на жената.”

Трейлърът на филма представя красиви пейзажи, цветя и други суровини за продукта, работата на много отдадени мъже и жени. Това е първият документален филм за правенето на парфюми. 

Актрисата Мария Бакалова реагира със сърчице на поста на Нина Добрев. Самата тя бе едно от лицата, които представиха новата колекция на Диор за сезон пролет-лято 2021 г.