Независимо на колко години сте, сигурни сме, че ще ви стане мило и задушевно да хвърлите поглед на снимките си от бала и да си спомните за безгрижните купонджийски времена. На нас пък ни беше интересно да разберем как са изглеждали няколко известни българки на своя бал – дали са били традиционалистки или са били от нестандартните.

Актрисата и модел Диляна Попова сподели снимка и спомени от своя бал в Инстаграм. На него тя е била типичната Пепеляшка - „с розова рокля и прибиране боса“. Както се досещате – времената са били от тези, когато се снимаше с обикновен фотоапарат. В кадър до Диляна са нейните родители и кавалерът й Финчи, за който актрисата споделя, че е нейндобър приятел и до днес.

Не с принцесешки пантофки и луксозно возило е пристигнала на своя бал Силвия Петкова. „Иначе... аз бях от “различните” и отидох със стара, нефункционална линейка на своя Бал“, споделя тя. Забелязваме, че и прическата на актрисата не ебила от типичните. Силвия споделя още, че е съпричастна с Випуск 2020, за който баловете тази година бяха отменени, обещавайки им, че купоните няма да избягат.

Актрисата и модел Луиза Григорова-Макарие също ни показва спомен от своя бал, който е бил точно преди 11 години. „Моят бал мина без клаксони и вдигане на шум, старах се да бъда изключително елегантна и обрана не само като визия, но и като поведение. Разбира се след официалната част и ресторанта, в дискотеката се разви лудо парти и е факт, че е една от малкото вечери в живота ми, които съм запомнила“, написа Луиза към снимката, която сподели с последователите си в Инстаграм.

Преди 4 години блогърът и инфлуенсър Мари Константин също имаше бал. Тя сподели снимка с тоалета, който в гръб изглежда изящен и много нежен. Всъщност той не е рокля, а гащеризон - „аз исках да съм с дънки, мама не беше възхитена и направихме компромис- бях с най- вълшебния гащеризон, създаден от любимият ми български дизайнер“, написа към кадър в Инстаграм Мари Константин.