Водещата на "Преди обед" отново сподели селфи, в което грее. "Feeling beautiful... " - написа Деси Стояноваи и разказа малко повече за сутрините в работата си, неизменна част от която са гримът и перфектната визия.

На снимката Деси е с лек, светъл грим, който подчертава формата на очите и дължината на миглите й и бляскав гланц за сочност на устните. Цикламена рокля и маникюр в синьозелено допълват цветната й визия.

"Едно от чисто женските предимства на работата ми - всеки ден перфектен грим. Без прекаляване, точно колкото е нужно, за да бъде подчертано хубавото, а несъвършенствата - приглушени.
За протокола - като стана сутрин не изглеждам точно така."

С една от най-зашеметяващите си визии Деси Стоянова се появи в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Тогава беше облечена с рокля уникат от лимитирана серия на KNAPP. Тя е скроена на верев от 15 м плат, което създава усещането за разцъфнало цвете. Роклята е от копринена органза, а в подгъва има вграден банел.

Десислава Стоянова е една от вдъхновяващите дами, които разказаха истории за живота и успеха в She’s Тhe Оne. Тя сподели може ли светът да бъде телевизия, как поддържа ритъма зад кадър и усмивката си на екрана.