Деница Дишкова, позната на зрителите от първия сезон на „Ергенът“, не крие възрастта си и сама споделя пред LadyZone, че скоро е навършила 36 години.

Снимка: Личен архив

„По традиция празнувам рождения си ден няколко дни. Първо в София с родителите и близки приятели, а на другия ден с колегите в Козлодуй. И тази година колегите ме изненадаха с персонализиран подарък – диамантен гоблен по моя снимка, който трябва сама да сглобя. А забавната тениска с роза и надпис „Много мило“ е от дъщеричката на моя колежка, която ми е голям фен“ – разказа ни Дени.

Снимка: Личен архив

В дома й край Козлодуй, за който можете да научите повече тук, тя организира и домашно парти край камината.

Деница изпраща 2022 г. с незабравимите емоции около първия сезон на "Ергенът", както и с пътуванията си до Прага и Рим – емблематични дестинации, които е посетила за първи път.

Тя разглежда италианската столица в компанията на персонален гид – българка, която е омъжена за италианец и организира турове с предварително записване.

Снимка: Личен архив

По една случайност Дени каца в Рим на 14 ноември, когато там с участието на Христо Стоичков се играе т.нар. Мач на мира, провеждащ се под патронажа на папата. Така престоят й в Италия започва с посещение на стадион „Олимпико“.

През следващите дни тя разглежда Ватикана, Колизеума и много други забележителности, сред които, разбира се, и прочутия „Фонтан ди Треви“.

Снимка: Личен архив

За 2023 г. Деница си пожелава да постигне професионалните цели, които си е поставила, както и да срещне истинската любов, която да „даде смисъл на всичко, което правя“.

Снимка: Личен архив

„Пожелавам си повече поводи за усмивки, изобилие от всичко най-хубаво, красиво и стойностно. В края на годината да имам албум с много снимки от различни пътувания и емоции“ – обобщава Дени.

Снимка: Личен архив

Останалите снимки можете да разгледате в галерията най-горе.