Красавицата Кая Гербeр, която уверено върви по стъпките на легендарната си майка в модната индустрия, ще се появи на корицата на септемврийския брой на списание Vogue в Япония. Някои от почитателите ѝ обаче са притеснени, че младата жена е приела да участва във във фотосесия, в която е почти напълно гола.

Няколко снимки са по-подходящи за еротично мъжко списание, отколкото за най-четеното модно списание в света.

Въпреки тези коментари, 18-годишната Кая Гербер е щастлива, че е могла да се снима за азиатското списание. Тя е един от последните чуждестранни модели, които са участвали във фотосесия, преди страната да бъде поставена под карантина заради COVID-19. Островната държава, която е един от най-близките съседи на Китай, беше от първите, в които вирусът проникна. Първият случай на заболял в Япония е регистриран още през януари 2020 г.

Снимка: Getty Images

Въпреки че това е най-разголената официална фотосесия на Кая, неотдавна тя показа повече плът, отколкото беше планирала, след малък гаф на модния подиум:

Кая Гербер е дъщеря на супермодела Синди Круфорд и на бизнесмена Ранди Гербер, който преди да се захване с личен бизнес, също е бил модел.