Кая Гербер, дъщерята на Синди Крауфорд, е тръгнала по пътя на прочутата си майка с уверена стъпка и по всичко изглежда, че ще стане точно толкова известна в света на модата. Но освен с красотата си, през последната седмица младият модел привлече погледите и с нещо друго.

На модното шоу на италианския дизайнер Валентино в Париж 18-годишната красавица дефилира облечена в прозрачна риза, наметната с тъмен блейзер, който трябваше да прикрива по-голямата част от гърдите ѝ. В един момент обаче дрехата се помести и зърното на Кая се видя съвсем ясно. Моментът беше запечатан от фотографите.

Снимка: Getty Images

Младата жена се изявява като модел от 2017 г., когато излезе на модно ревю на дизайнера Раф Симонс. От тогава е показвала дрехи на Прада, Шанел, Версаче и други известни модни къщи. През 2018 беше избрана за корицата на френското издание на списание „Vogue“.

Заради роднинската ѝ връзка със супермодела Синди Крауфорд, в началото на кариерата ѝ много скептици заподозряха, че известната ѝ майка е намесена по някакъв начин в успеха ѝ. Крауфорд отхвърли твърденията: „Кая е донякъде привилегирована – тя ми е дъщеря и хората знаят това. Но някои хора казват, че съм платила да я сложат на корицата на списание. Ако исках да купувам място на корица на списание за някого, щях да я купя за мен. Ако можех да вкарам някого в модно шоу, щях да вкарам себе си.“

Кая с родителите си Синди Крофорд и Ранде Гербер, които също са били модели
Снимка: Getty Images

Кая Гербер е дъщеря и на бизнесмена Ранде Гербер, който преди да се захване с личен бизнес, също е бил модел.