Красивата Карис Дъглас, дъщеря на носителите на „Оскар“ Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас, отпразнува 18-ия си рожден ден. Момичето, което не е много активно в социалните мрежи, сподели снимка от празненството.

Към снимката няма текст, но лесно можем да разпознаем Майкъл Дъглас, както и Катрин Зита-Джоунс, макар да е в гръб. С тях е и братът на Карис, 20-годишният Дилан. С гръб към камерата стои и възрастна жена, за която само може да предполагаме, че е 101 годишната Ан Байдънс, майка на Маккъл и съпруга на покойния вече актьор Кърк Дъглас.

Самият Майкъл Дъглас сподели снимка с Карис и написа: „Скъпа, баща ти ти пожелава най-хубавият 18-и рожден ден, който една млада дама би могла да има. Знаеш колко много те обичам, колко се гордея с теб и каква радост изпитвам да виждам младата жена, в която си се превърнала. Честит рожден ден, Карис. Обичам те!“

„Благодаря ти, татко“, отвърна тя в коментар. „Обичам те и ти благодаря за всичко, което правиш. Ти си най-голямото ми вдъхновение.“

В пожеланията се включи и голямата актриса Даян Кийтън.

Снимка: Getty Images

Неотдавна Катрин Зита-Джоунс разкри, че Карис и брат ѝ Дилан мечтаят да станат актьори, което никак няма да е лесно, защото цял живот хората ще ги сравняват с родителите им, които са сред най-обичаните холивудски знаменитости.