Съпругата на убития бизнесмен Илия Павлов – Дарина Павлова, омъжи дъщеря си Паола в Италия. Сватбата се е състояла в построената през 17 век приказна вила Аурелия.

Снимка: Instagram

Булката е сменила 2 сватбени тоалета, като за църковния ритуал е заложила на рокля от дантела с А-образна кройка и ръкави, а за празненството след това – по-свободен модел от тюл и без ръкави.

Снимка: Instagram

Избраникът на Паола – Ханс, е в светъл костюм, който изглежда изключително подходящ за лятна сватба.

Самата Дарина Павлова също показа своите тоалети за щастливия ден на дъщеря си. Единият е в цвят светъл тюркоаз, с едно рамо и множество флорални 3Д елементи в горната част, а другият – разкроена рокля в бежово с акцент от пера по дължината.

Снимка: Instagram

На сватбата са присъствали Марта Вачкова и дъщеря й Рада. Актрисата е близка приятелка с Дарина и сподели видео, което показва цялата палитра от емоции от събитието.

Най-специалният гост на събитието е бил 1-годишният син на Паола и Ханс, който празнува заедно с мама и татко.

Снимка: Instagram

Припомняме, че дъщерята на Дарина Павлова и покойния създател на „Мултигруп“ Илия Павлов Паола страда от ендометриоза (гинекологично заболяване, което влошава яйчниковия резерв и намалява броя на яйцеклетките). Затова и появата на сина й на бял свят е истинско "чудо", както го нарича самата тя. Лекарите й казвали, че е малко вероятно да стане майка, но през април миналата година тя и Ханс стават родители на момченце.