Дъщерята на Дарина Павлова и покойния създател на „Мултигруп“ Илия Павлов се снима гола в името на кауза, с която се е ангажирала лично от години.

Паола страда от ендометриоза (гинекологично заболяване, което влошава яйчниковия резерв и намалява броя на яйцеклетките) и създава платформата Gaia Collective, в която жени с подобни казуси могат да споделят своите проблеми.

Към снимката, на която Паола е седнала гола на голям плетен стол, тя пише:

„Аз съм Паола, съосновател на Gaia Collective. След толкова много години зад кулисите искам да споделя какво означава Gaia Collective за мен. Отне ми 8 години, за да формулирам този пост, и не мисля, че това е случайно. Осем е щастливо число. Символизира баланса и отваря възможност за задълбочаване. Последвайте линка в профила, за да участвате в проучването и да споделите своята история... Тук е домът на изцелението и не трябва да се страхувате. Това е само началото и нямам търпение да видя как всичко ще се нареди.“

28-годишната Паола живее в САЩ, където е инструктор по йога. Тя има брат на име Илия-Калоян, както и сестра, Венцислава Найденова, която е от първия брак на Илия Павлов.

„От България ми липсва въздухът. Всичките ми спомени от детството са свързани с България – с музиката, с танцуването, с доматите, с таратора. Тараторът ми е любимото нещо на света. Ще науча децата си как се правят таратор, кюфтета, кебапчета“ – споделя Паола в интервю през 2016 г.