Актьорът Даниел Крейг заяви в последното си интервю, че няма да даде и стотинка от богатството си на своите деца, допълвайки, че „наследството е нещо отвратително“. В момента състоянието му се оценява на 125 млн. долара.

52-годишният актьор, изиграл легендарния агент на британското разузнаване Джеймс Бонд в четири филма от поредицата, разкрива още, че виждането му относно наследството е „да се отървеш от него или да го раздадеш, преди да си заминеш“.

Снимка: Getty Images

Крейг изобщо не планува да остави парите на своите дъщери, включително и на по-малката, която се роди преди 2 години.

„Не искам да оставям големи суми на следващото поколение“, заявява Даниел Крейг пред списание Saga, след като банковата му сметка беше захранена с 18 милиона паунда, благодарение на участието му в последния филм за Бонд „No Time To Die”. Заради разпространението на коронавируса премиерата на най-новата лента за култовия агент 007 беше отложена с цели 7 месеца – от април за месец ноември.

Даниел Крейг и сегашната му жена Рейчъл Уайз.
Снимка: Getty Images

По-голямата дъщеря на актьора се казва Ела, на 28 години и е от бившата му съпруга актрисата Фиона Лудън. По-малката е на 2 годинки и е от сегашната му жена, която също е актриса - Рейчъл Уайз.

Снимка: Getty Images