Йордан Белев публикува в "Инстаграм" любопитни снимки, на които е с ретро палто и с класически, лентов фотоапарат.

Наречете ме старомоден, наречете ме овехтял, наречете ме скучен... но обичам старите неща!
Старите предмети, които носят в себе си история и ти дават възможността да се върнеш назад във времето. Искам да почувствам метала и да чуя как щрака затворът, а не да swipe-вам, click-вам и delete-вам.
Старите обноски. Да й подам ръка, когато слиза от някъде, да й отворя вратата, да й наглася стола, когато сяда, да й държа палтото, докато се облича, а не да се държа пренебрежително и да гледам отгоре, защото съм мъж на място и ако й пусна аванта, ще ми се качи на главата.
ИСКАМ СИ ОБРАТНО, дори не толкова старото време, а само година назад!
Искам си пълната зала с хора, които избухват в аплодисменти! Искам свободата да показвам умението си да веселя хората! Искам да виждам лицата на всички и да се прегръщаме!
Толкова много ли искам?!?“ – написа в социалната мрежа илюзионистът, който участва в последния сезон на „Фермата“.

В края на миналата и началото на тази година Дани Белев бе в болница, за да се лекува от коронавирус.

„С Камелия бяхме вкъщи на Коледа. След една тренировка седнах потен на дивана и усетих как се разболявам. Започнах първо с противогрипни средства. На петия ден си направих снимка на белите дробове и бяха чисти. След два дни обаче не можех да дишам. Краката и ръцете ми отказаха. Добре, че линейката дойде за минути“ – разказа на 6 януари пред bTV Йордан, който в предишни години на имения си ден два пъти е хващал кръста.

„Бях на часове от най-лошото. Искам да поздравя лекарите, много са отзивчиви. Направих три поредни PCR теста. Първите два бяха отрицателни, но третият е положителен… Призовавам хората да обръщат внимание на най-близките си, да им казват, че ги обичат. Българите сме твърдоглави и докато не се сблъскаме с най-лошото, не вярваме. Пазете се и бъдете по-разумни!“ – заяви илюзионистът на Йордановден в предаването „Преди обед“.