Ник Уест е артистът, който на 9 март ще покори сцената на Sofia Live Club с неподправен стил, вълнуващ саунд и зареждащо излъчване. Само след броени часове фънки бас дивата ще сподели нещо специално с феновете – най-новия си проект, отново солидно поръсен с фънк, соул и аренби.

"Say Something" на Ник Уест е още едно доказателство за уникалния почерк и огромната доза талант на басистката, признат от музикалната индустрия и имена като легендарния Принс, Дейв Стюарт от "Eurythmics", Лени Кравиц, Стивън Тайлър от "Aerosmith" и Флий от "Red Hot Chili Peppers".

Снимка: nikwestbass.com

EP-то звучи като съвременна версия на късните соул класики от 70-те години. Той е изпълнен с плътни, мелодични бас линии, щури китари и барабани, които съпровождат парчетата. Усеща се влиянието на Принс и Лени Кравиц, но звукът с почерка на Ник Уест е категоричен. Дори кавър версиите на AC/DC "Back in Black" и парчето на Rudy Toomb "I аm Shakin" излъчват оригиналността и искрата, с която бас душата на Ник Уест свети.

Феновете на фънки бас музиката могат да се подготвят за изобилие от качествена музика, която ще открият в "Say Something" на 9 март в Sofia Live Club. Билети за шоуто на Ник Уест можете закупите на цена от 40 лв. при предварителна продажба и 50 лв. на входа в деня на събитието. Билетите са налични в мрежата на Eventim, ePay.bg, EPAY GO и касите на EasyPay.