Чавдар Христанов и Георги Гергинов, познати на всички от участието им във "Фермата" 7, бяха в журито на състезание по история за ученици от 6-ти клас в Пловдив.

Снимка: Данаил Царев

Във викторината участваха три отбора по 7 души от училищата „Св. Константин-Кирил Философ“, „Симеон Боливар“ и „Черноризец Храбър“. Състезанието се проведе в Историческия музей в Пловдив, като първо място спечелиха учениците от СУ „Св. Константин-Кирил Философ“.

„Подарих на всички участници от моята стихосбирка. Децата са много будни и се радвам, че бяхме днес сред тях“ – сподели Жоро за LadyZone.bg.

„Много сме ентусиазирани и заредени с енергия от това събитие. Радвам се, че децата изучават история. Както знаете, имам голям афинитет към нея“ – допълни Чавдар.

Третият член на журито бе Стоичко Миличин. Главен инициатор на състезанието е Данаил Царев от община Пловдив. За организацията са помогнали и колежките му Мая Минчева и Галина Гълъбова.

Припомняме, че на 8 март Жоро даде празничен обяд за всички жени от село Градище. За благородния жест можете да прочетете тук: