Пренасяме се на гости в дома на Чавдар Христанов, който напусна "Фермата" в събота след един оспорван и много мъжки дуел с Ивайло Герасимов. Мариана Трифонова ни среща със семейството на хлебаря от Плевен.

"Семейството ужасно много ми липсваше. Може би аз съм единственият фермер, който изпита огромно удовлетворение да си тръгне от "Фермата". Връзката със семейството ми е прекалено силна", каза Чавдар.

"Семейство сме вече от 19 години. Какъвто е във "Фермата", такъв е и навън - Чавдар е изключителен баща, съпруг и много добър човек", сподели съпругата му Мариета.

"Взех си уроци, някои са доста горчиви. Установих, че съм живял в един - да не кажа малко измислен свят, но не дотам преценен. Оказа се, че в България има много повече нужда от работа по душите на българите, отколкото съм мислел", каза Чавдар.

"Ние имаме нужда наистина да се пробуждаме, както беше и посланието във "Фермата", и това пробуждане час по скоро трябва да започне на всички нива. Аз не мога да имитирам любов към България, нито любов към съпругата си, нито любов към децата", допълни той.

"И към днешна дата са оформени много сериозно едни лагери във "Фермата", които не са лагери просто на някакви хора, а на ценности, зрялост, манталитет и много други неща. Аз харесвах и пасвах на лагера, в който бях. Хората, които стояха зад мен, за мен бяха правилните хора. Оттам има хора, които би трябвало да спечелят "Фермата", заяви Чавдар.

Вижте повече във видеото в сайта на bTV Новините.