В последния ден на ноември една новина, която все още остана непотвърдена, развълнува почитателите на Риана. В страницата в Туитър на музикалната организация „The Academy“ се появи твърдението, че Риана е бременна.

 

 

„Риана е бременна с първото си дете от A$AP Роки“, се казва в краткото съобщение.

И макар тази новина все още да не е официално потвърдена никъде, голяма част от почитателите на певицата са убедени, че е истина.

Снимка: Getty Images

Тази седмица Риана се появи на публично събитие, като специален гост на церемонията по встъпването в длъжност на първия президент на Барбадос.

Снимка: Getty Images

Според някои почитатели на Риана, на снимките може ясно да се види, че тя е бременна.

Не за пръв път се появява слух, че Риана е бременна. През 2019 г. отново имаше подобни твърдения, които бяха отхвърлени от самата певица. Тогава тя каза, че не е бременна и не планира да забременее скоро, но също така заяви, че това е „божа работа“ и не отхвърли възможността да има деца по-късно.

33-годишната певица все още не е коментирала дали слуховете за бременността ѝ са истина този път.

Снимка: Getty Images

Връзката на Риана и A$AP Роки беше потвърдена официално в края на 2020 г., когато двамата бяха снимани да се целуват на яхта край бреговете на Барбадос. За отношенията ин обаче се носят слухове още от 2018 г., макар и дълго да не беше ясно дали са двойка или просто много добри приятели.

Снимка: Getty Images

През август тази година списание „Форбс“ обяви, че Риана е най-богатата певица в света и втората най-богата жена в шоубизнеса, изпреварена само от Опра Уинфри.