Всички сме чували, че кучето е най-добрият приятел на човека. Историята на 7-годишния Бъди и кучето Рейгън обаче придава ново значение на тази максима.

Пенсионираната медицинска сестра Санди и нейният съпруг Ерик от Портланд, щата Орегон, осиновяват лабрадудела Рейгън през 2014 г. По това време тяхната дъщеря Кари е приемен родител на деца, които предстои да бъдат осиновени от нови семейства. Санди решава, че осиновяването на куче ще запълни празнината, която ще остане в сърцето ѝ, и при един от последните ѝ уикенди, прекарани с децата, ги завежда да разгледат кучило на австралийски лабрадудели. Когато пристигат обаче, виждат, че е останало само едно кученце – Рейгън. 

„Когато посегнах да взема тази малка топка козина, тя облиза лицето ми. В този момент знаех, че идва вкъщи с нас“, спомня си Санди.

По същото време в дома на дъщеря ѝ Кари се появява 11-месечното момче Бъди. 

„Връзката им беше мигновена. Рейгън сякаш знаеше, че Бъди се нуждае от космат приятел, който да му помогне да се адаптира и да го накара да се чувства в безопасност“, разказва медицинската сестра.

Бъди и Рейгън израсват заедно, а на снимките им в социалните мрежи можем да видим, че наистина са като брат и сестра – обличат се в идентични тоалети, ходят заедно на почивка и дори празнуват заедно рождените си дни. Двамата вече са на 7 години и не се виждат всеки ден, но това само прави всяка тяхна среща още по-вълнуваща. 

Независимо дали правят йога или хапват спагети заедно, забавната двойка е просто очарователна. 

Днес малкият Бъди вече е осиновен за постоянно от семейството на Кари, а общите им приключения може да следите в Инстаграм профила на Рейгън, където тя се радва на повече от половин милион последователи. С годините тяхното семейство се разраства, но връзката на малкото момче с лабрадудела остава все така специална.