Едно от най-добрите приятелки на Денди - актрисата Касиел Ноа Ашер, сподели емоционален пост с надежда, че той ще оживее. 

Светският хроникьор Любомир Делчев се бори за живота си, след като е бил пребит в дома си. Той е настанен в столична болница и е в изключително тежко състояние. 

"Надявам се, че полицията не стои със скръстени ръце относно случаят Любомир Милчев - Денди! Опит за зверско убийство в центъра на столица имаща претенции да е Европейска! Опит за убийство на един писател, интелектуалец, чувствителен и умен мъж!

Опит за убийство на ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО!"

Снимка: БГНЕС

Актрисата изрази и мнение, че трябва да има възмездие за случилото се. 

"Душата на този Човек в момента се лута между горната и долната земя! Дали ще иска да се върне в нашият свят, където трябва да има Възмездие за чудовищата!??? Надявам се Българската Полиция в лицето на разследващите да осъзнават това!" Тя завършва поста си с надежда, че здравословното състояние на приятеля й ще се подобри.

"Дендучи дръж се и се върни миличък! Чакаме те!" 

Денди е бил приет с тежка черепно-мозъчна травма и сериозна опасност за живота. Направени са му две операции и е приведен е и в медикаментозна кома. 

"За съжаление, шансовете да се пребори за живота си не са големи, той не е идвал в съзнание. Бит е брутално в главата", казват от болницата.

Снимка: БГНЕС

По време на нападението над Денди е изчезнало и неговото куче - пекинезът Хини. Негови близки приятели, сред които и певицата Андреа, призоваха хората, ако имат информация за него, да споделят, за да бъде открито.