Скоро ще слушаме звън на сватбените камбани, защото Блейк Шелтън и Гуен Стефани с нетърпение очакват сватбата си това лято и са развълнувани, че ще могат да посрещнат гости на церемонията, съобщава източник пред списание "Пийпъл".

"Откакто двамата се сгодиха, тя бяха категорични, че сватба няма да има, докато не е безопасно на церемонията да присъстват семействата и приятелите им. Гуен сподели по-рано, че наистина иска лятна сватба", казва източникът. 

"Тя беше разстроена по-рано тази година, когато сякаш краят на COVID-19 пандемията не се виждаше… Тя постепенно започна да планира сватбата тази пролет", допълва източникът пред изданието.

"И двамата са развълнувани, че най-накрая това може да се случи. Те ще се оженят това лято. Момчетата на Гуен - Кингстън (15), Зума (12) и Аполон (7) - ще бъдат силно ангажирани със сватбата", допълва източникът. 

"Блейк е страхотен доведен баща и е много близък с момчетата", казва той.

"Синовете на Гуен са толкова развълнувани, че Блейк и Гуен ще се оженят. Те нямат търпение това да се случи", каза в края на миналата година източник пред "Пийпъл".

Тогава източникът, близък до Стефани, сподели каза пред списанието, че децата на Гуен винаги са били важни за връзката на двойката.

"От самото начало Гуен даде да се разбере на Блейк, че нейните момчета са номер едно в живота й и Блейк винаги е уважавал това", каза източникът през декември.