Певицата Гуен Стефани стартира кариерата си с групата No Doubt през 1992 г. Баладата "Don't Speak" се превръща в емблема на бандата, а през 2004 г. Гуен започва и солова кариера, издавайки самостоятелен албум.

Днес певицата смята, че е време за поглед назад.

В предаването "Преди обед" тя разказа как е създадена новата ѝ песен "Let Me Reintroduce Myself": "Когато търсих вдъхновение за новите парчета си спомних времето, когато се вманиачих по музиката. Бях на 8 и брат ми донесе една касета на групата "Madness" и ме въведе в ска музиката. Сега исках да направя парче, което да е весело и забавно. Да се върна към корените си и музиката, от която започна всичко за мен."

В клипа към песента Гуен влиза във всичките си най-популярни образи от изминалите години. Идеята за видеото е на годеникът ѝ, кънти певецът Блейк Шелтън.

"Имахме и други готови песни, но не знаех коя да пусна първо. Един ден той ми се обади на път за летището и каза, че трябва да е "Let Me Reintroduce Myself". Също така ми предложи и какъв трябва да е видеоклипа. Доверих му се, защото хрумването му е шантаво, а и той има усет за хитове.", разказва Гуен.

51-годишната Гуен Стефани и 44-годишният Блейк се запознават на шоуто "Гласът на Америк" през 2015 г., а на 27 октомври 2020 г. обявиха годежа си с пост в Инстаграм.

Какво още каза Гуен Стефани чуйте във видеото по-горе, а цялото предаване гледайте на https://btvplus.bg/