Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са една от най-симпатичните двойки в Холивуд, а връзката им сама по себе си е невероятно забавление за всички, които ги следят в социалните мрежи. Между шегите и закачките обаче, двамата отдавна се занимават с благотворителност и вече са дарили милиони за различни организации и каузи.

Последното им дарение беше в размер на два милиона, разделени между две организации, които се борят за човешките права – „Център за деца имигранти“ и „Националната организация за напредък на цветнокожите“.

„Впечатлени сме от посвещението на тези две организации не само към справедливостта и демокрацията, но и към човечността като цяло, написаха двамата в общо изявление. През последните години перспективата ни се разшири и осъзнахме, че трябва да правим всичко възможно, за да създадем повече състрадание и емпатия в света.“

Снимка: Getty Images

Блейк Лайвки („Клюкарката“) и Райън Рейнолдс („Дедпул“) вече участват с дарения в няколко благотворителни организации. Рейнолдс е в борда на директорите на фондация „Майкъл Дж. Фокс“, която финансира изследвания на болестта на Паркинсон. Той същи така подкрепя инициативи за борба с рака. Работи и с организацията „Make-A-Wish“, която изпълнява желанията на болни деца, затова често се среща с млади почитатели на супергероя Дедпул.

Блейк Лайвли също работи с няколко благотворителни организации, най-голямата от които е „Chime for Change“, основана от Бионсе и Салма Хайек, посветена на подпомагане на различни благотворителни каузи.

Блейк и Райън се запознаха на снимките на филма „Зеленият фенер“, който самият Рейнолдс определя като най-голямата грешка в кариерата си (дори във втория филм за Дедпул се върна във времето, за да се застреля, преди да е приел ролята). Макар филмът да беше провал, познанството им прерасна в силна романтична връзка. Райън Рейнолдс сподели, че двамата са се влюбили още на първата си среща, а през 2012 се ожениха, след развода на актьора със Скарлет Йохансон.

Снимка: Getty Images

Двойката има две деца и съвсем скоро очаква трето. Феновете им обичат да следят профилите им в социалните мрежи, защото двамата редовно се шегуват един с друг. Последната такава шега беше на рождения ден на Лайвли, когато Райън сподели много нейни снимки със затворени очи или такива, на които не е излязла добре: