Бившата приятелка на принц Хари, с която той се срещаше в продължение на 2 години – от 2012 до 2014 година, е сгодена. Новината съобщи годеникът на Кресида Бонас Хари Уентуърт-Стенли с пост в Инстаграм и думите „Ще се женим!“

Влюбената двойка не обичаше да е в центъра на прожекторите и затова пазеше подробности за връзката си. В началото на 2017 година 30-годишната Кресида и Хари Уентуърт-Стенли започнаха да се появяват заедно на събития.

Снимка: Getty/Instagram

По всичко личи, че принц Хари и Кресида са запазили добри отношения след романса си, защото тя беше сред поканените и присъства на сватбата му с Меган Маркъл през май миналата година заедно с още една негова бивша – Челси Дейви.

Кресида на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.
Снимка: Getty/Instagram

Интересно е да се отбележи, че Кресида Бонас също е актриса като Меган, а също и модел. По време на връзката си с Хари тя почти напълно беше изоставила кариерата си, което породи множество слухове за предстояща сватба. Кресида обаче не можела да се примири, че медиите следяха живота й през цялото време и таблоидите тогава посочиха като основна причина за раздялата именно това.

Кресида и Хари през 2014 г.
Снимка: Getty/Instagram

Междувременно принц Хари, Меган Маркъл и тримесечният Арчи са на почивка в Ница. Ексклузивни снимки от пристигането на кралското семейство в южния френски град бяха публикувани в социалните мрежи. Това е втората почивка зад граница на херцозите на Съсекс, след като в началото на август те бяха в Ибиса, за да отпразнуват рождения ден на Меган.