Певицата Били Айлиш е поискала от съда защита от 23-годишен мъж на име Реймънд Блек, който я ужасил, появявайки се без риза до басейна в имението й.

В новите съдебни документи, получени от TMZ, Били Айлиш твърди, че е изпитала истински шок преди два дни, когато се прибрала вкъщи около 19:30 ч. и открила, че Блек се е промъкнал в имота ѝ и се е настанил удобно около басейна й.

Били твърди, че разполага със записи от охранителните камери, на които се вижда как Блек се мотае около дома ѝ в Лос Анджелис в понеделник следобед, разхожда се из имота ѝ, съблича се и се къпе отвън, докато чака тя да се върне.

Айлиш твърди, че когато се прибрала вкъщи, влязла направо вътре и включила светлината в хола, за да открие Блек без риза на терасата на басейна, който я гледал, а ги разделял само стъклен прозорец.

Били Айлиш казва, че се е обадила на 911 и полицията е пристигнала в дома ѝ за броени минути, претърсвайки имота ѝ в търсене на извършителя. Тя заяви пред медиите, че полицаите не са го открили на територията на имота й, но в крайна сметка са проследили Блек малко по-късно на близката улица и са го арестували, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Изглежда, че звездата напоследък е магнит за подобно предполагаемо поведение. Припомняме, че наскоро Били Айлиш получи 5-годишна ограничителна заповед срещу мъж, за когото твърдеше, че е проникнал безпрепятствено в семейното ѝ жилище.

Вижте повече за Били Айлиш в следващото видео: