През 2021 г. журналистката Кандис Бушнел, която в продължение на няколко години води вестникарска рубрика, прераснала после в книгата „Сексът и градът“, сподели, че в момента не излиза с никого. Сега обаче таблоидите съобщават, че може би си има значително по-младо гадже.

Снимка: Getty Images

Според сайта Page Six Кандис Бушнел излиза с 21-годишен модел, с когото се е хванала по време на модно шоу тази пролет. От тогава, според сайта, го води навсякъде със себе си.

Page Six не съобщават името на мистериозния млад мъж, но се позовава на нейни познати, които потвърждават, че такъм човек съществува.

Снимка: Getty Images

Той обаче не е единственият претендент за сърцето на писателката. Изглежда още един мъж се бори да се намърда в живота ѝ, но той е значително по-възрастен – на 91 години.

С когото и от двамата да се събере Кандис (или и с двамата), ще е много любопитно за всички. Надяваме се скоро да коментира официално и, разбира се, да сподели и снимки.

Снимка: Getty Images

От 2002 г. до 2012 г. Кандис Бушнел беше омъжена за 10 години по-младия от нея Чарлс Аскегард, с когото се познаваше едва от 8 месеца преди сватбата.

Известна е и връзката ѝ с издателя Рон Галоти, за когото се твърди, че е вдъхновението за Тузара в „Сексът и градът“.