Актьорът Крис Нот се появи в новите епизоди на „Сексът и градът“ само в първия епизод, когато персонажът му умря. В реалния живот обаче кариерата му може би също вече е свършила – той беше обвинен в сексуален тормоз и попадна в черните списъци на Холивуд. Дори екранната му партньорка Сара Джесика Паркър призна, че от тогава не е говорила с него.

Снимка: Getty Images

В интервю за „The Hollywood Reporter“ тя сподели, че не е общувала с Крис Нот след скандала и не знае дали това някога ще се случи.

„Не знам дали изобщо съм готова да говоря по тази тема, но не мисля“, каза тя. „Като продуцент не реагирах, а трябваше.“

Снимка: Getty Images

На 16 декември стана ясно, че две жени обвиняват Крис Нот в сексуално посегателство. Двете не се познават и са се свързали с „The Hollywood Reporter“ в период от няколко месеца. По-късно една от актрисите, с които Нот е работил в сериала „Закон и ред“, обяви, че той се е държал непристойно на снимачната площадка и е правил сексуални намеци. След това още две жени отправиха обвинения към актьора.

Крис Нот отхвърли обвиненията и заяви, че когато е имало интимност, тя винаги е била по взаимно съгласие. „Не означава не“, каза той.

Снимка: Getty Images

Въпреки това звездите от „Сексът и градът“ веднага застанаха на страната на предполагаемите жертви на актьора и заявиха, че напълно подкрепят жените, пострадали заради него.

Снимка: Getty Images

В резултат на това сделката за алкохолната компания на Крис Нот за 12 млн,. долара се провали, реклама, в която той участваше беше изтеглена от ефира, Нот загуби ролята си в „The Equalizer“, а от последния епизод на „И просто ей така“ появяването му като Тузара беше премахнато.

Още по темата: